18.2.09

Γιατί δεν θα γίνει ποτέ η δίκη του Τσιπρόπουλου

[Έναρξη συνωμοσιολογικής λειτουργίας]

Απ' ό,τι λέγεται, η δίκη του blogme.gr πήρε νέα αναβολή (αμάν πια με τα αναβολικά, αυτή η Ελληνική Δικαιοσύνη), αυτή τη φορά για το Μάιο του 2010. Αυτό μου έβαλε ψύλλους στ' αυτιά, και οι ψύλλοι, αντί για αυγά, γέννησαν υποψίες.

Όπως είναι γνωστό τοις πάσι, το 2012 (γύρω στις 21/12, αλλά μπορεί και να σας γελάσω) θα γίνει η συντέλεια του κόσμου. Πάπαλα! Τέρμα! Αυτό ήταν! Τετέλεσται!

Επειδή ο μηνυτής (φτου!) ξέρει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσει, ο σκοπός του είναι να συνεχίσει με οποιονδήποτε τρόπο (ασθένειες, μετακομίσεις, ξόρκια, ευχέλαια, λιμούς, σεισμούς, καταποντισμούς κ.τ.λ.) να μεταθέτει την ημερομηνία εκδίκασης μέχρι κάπου μέσα στο 2013.

Επειδή, όμως (μην τα ξαναλέμε...) ο κόσμος θα μας τελειώσει κάπου στα τέλη του 2012, η δίκη δεν θα γίνει ποτέ.

Αντ' αυτής, θα γίνει η Τελική Κρίση, κατά την οποία ο μηνυτής (φτου!) θα γνωρίσει την αιώνια καταδίκη στο πυρ το εξώτερον για τις αμαρτίες του, ων ουκ έστιν αριθμός...

[Τερματισμός συνωμοσιολογικής λειτουργίας]


(Τελικά, ο βαρυστομαχιασμένος απογευματινός ύπνος δε λέει...)

21 comments:

Dormammu said...

Τι θα συμβεί το 2012? Θα μας την πέσουν οι Νεφελίμ?

cyrus said...

Οι Νεφελίμ, οι εξωγήινοι, οι Μάγια, οι αγγέλοι, οι διαβόλοι, οι τριβόλοι, οι χαραγμένοι, οι παραχαραγμένοι, οι τρελοί, οι θεότρελοι -- οι επιλογές είναι πραγματικά ανεξάντλητες...

Idom said...

Τι λέτε βρε άσχετοι;

Θα πέσει ο πλανήτης Nibiru στη Γη. Γνωστός και ως Ercolumbus.

Πάω στοίχημα ότι ούτε τα υποψήφια τραγούδια για την Γιουροβίζιον στην ΝΕΤ δεν ακούσατε σήμερα...

Idom

Idom said...

Πάντως μία αναβολή δίκης σημαίνει και έμμεση ομηρία, σωστά;

Idom

Νομίζω said...

Για έμμεση ομηρία λέγαμε στην προηγούμενη αναβολή της δίκης. Δεν πουλάει πια. Τώρα έχουμε εναποθέσει όλες μας τις ελπίδες, ότι το 2012 θα έρθει η μέρα της κρίσης ...σε όσους πιστεύουν σε κάτι τέτοιο φυσικά.

+αναβλήθειν εις τον αιώνα των αιώνων+

Anonymous said...

Μαλακία έγινε. Μέχρι το 2012 δεν θα έχω ξεπληρώσει το δάνειο. Λέτε να με κυνηγάει η Τράπεζα?

Sophia said...

Κοίτα, έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα, η μόνη λύση είναι να βγάλει το όπουλος από το επίθετό του ο Αντώνης και να γίνει αρχηγός κόμματος....

xasodikis said...

Επιτρέψτε μου να επισημάνω, μια που ήμουν εκεί εχτές, ότι:
α) Ο Λιακόπουλος ήταν παρών
β) Δεν είχε σκοπό να ζητήσει αναβολή (έτσι μου είπε τουλάχιστον ένας από τους δικηγόρους του, που έτυχε να είναι φίλος. Φτου!)
γ) Η αναβολή δόθηκε λόγω παρέλευσης του ωραρίου λειτουργίας του Δικαστηρίου. Τρεις το μεσημέρι κατεβάζουμε ρολά, όποιος πρόλαβε εξυπηρετήθηκε. Η υπόθεση του Τσιπρόπουλου είχε αριθμό 12, μέχρι τις 2:30 δικαζόταν το 7...

Αυτά τα ολίγα, χωρίς βεβαίως να παραβλέπω την αδιαμφισβήτητη αξία του συνομωσιολογικού σεναρίου :))

pølsemannen said...

Δε θα περάσει των Αρλουμπίμ!

Ο μέγας λαϊκός βιβλιοπώλης θα μπει νικητής στην Αγιά Σοφιά το 2024 με την κεφαλή του Αντώνη Τσιπρόπουλου καρφωμένη στο χρυσοποίκιλτο σπαθί του, για να παραλάβει το στέμμα της ΕΛ αυτοκρατορίας από τον ΞανΦό ΓΚέροΝΤα Βλαδίμηρο +Πούτιν+

+Δεγαραγαλιόμαστελεωγω+

ο δείμος του πολίτη said...

Πίστευα ότι όλα θα τελείωναν σύντομα, αλλά τελικά κάποιοι δεν θέλουν να ξεμπερδεύουμε, αλλά να κρατούν σε ομηρία τον Αντώνη.

Anonymous said...

Το κείμενο για αυτό το ποστ σου το υπαγόρευσε ο Γέροντας; Είναι, δηλαδή, έγκυρο;

Idom said...
This comment has been removed by the author.
Idom said...
This comment has been removed by the author.
Idom said...

Χασοδίκη, μπράβο για την ενημέρωση!

Idom

Rodia said...

Καλέ μου Cyrus, ώρες είναι να πιστέψω ότι ο Προφήτης είναι... άλλος! :) χαχαχαχαχα

Rodia said...

Α! σύμφωνα με εκτεταμένη μελέτη του κ. Polsemannen, θα μας την πέσουν οι Αρλουμπίμ -για όποιος ενδιαφέρεται για Πραγματική Γνήσια Γνώση.

cyrus said...

Idom, ντρέπομαι που το λέω αλλά ομολογώ ότι δεν άκουσα τα υποψήφια τραγούδια για το Μέγιστο Ετήσιο Πανευρωπαϊκό Πολιτιστικό Γεγονός που ακούει στο όνομα Γιουροβίζιον.

Νομίζω, ο καιρός γαργάρ εγγύς...

Τριστάνε, μετά το 2012, μην τον είδατε...

Σοφία, αν δεν πάρει υπουργείο, πάλι άφραγκος θα 'ναι...

Χασοδίκη, ευχαριστούμε. Η πραγματικότης ουδόλως μειώνει την αλήθειαν(R) του σεναρίου...

Πόλσε, ο μέγας θα μπει νικητής στην Αγιασοφιά το 2024 μ.Δ.Π. (μετά τη Δευτέρα παρουσία)...

Δείμε, όπως λέει και ο χασοδίκης, ήταν καθαρή γραφειοκρατική γκαντεμιά -- άλλο αν αυτή οφείλεται στα ξόρκια του μηνυτή (φτου!)...

Μπαμπάκη, ο Γέροντας είναι σε μια σπηλιά στο Αφγανιστάν και πλέκει μάλλινες κάλτσες (κάνει κρύο εκεί πάνω). Το κείμενο το είδα σε όραμα που προκλήθηκε από μεζεκλίκια και τσίπουρα (ή μήπως αυτά ήταν μέσα στο όραμα; μπερδεύτηκα...).

Ροδιά μου, μην κοιτάς που δεν τα βγάζω στη φόρα -- βλέπω προφητικά οράματα σε καθημερινή βάση. Άλλοι τα λένε απλά σκέψεις, δεν καταλαβαίνω γιατί...

ellinida said...

Ο pølsemannen έχει δίκιο. Πάλι με χρόνους με καιρούς πάλι δικά μας θα' ναι. Ο ελληνισμός θα τον νικήσει τον Αντίχριστο με το μπλε σαρίκι.
Ο καιρός γαρ εγγύς. Στ' άρματα, στ' άρματα, προετοιμαστείτε αδέλφια μου. Ο ελληνισμός αφυπνίζεται.

(Εξακριβωμένο από τις προφητείες του γέροντα Παίσιου, σελίς 103)

Debby said...

Εγώ πάντως, λυπάμαι πολύ τον καημένο τον Τσιπρόπουλο που ταλαιπωρείται (και θα συνεχίσει απ' ότι φαίνεται) με δίκες και δικηγόρους, λες και δεν είχε με τίποτα άλλο να ασχοληθεί και κυρίως λες και φταίει σε κάτι στην όλη ιστορία.
Και μετά σου λένε να έχεις εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη. Με τι σκεπτικό ακριβώς?
Μωρέ μια χαρά τα λέει ο Σαίξπηρ στον Βασιλιά Λήρ.
Χρυσωσε την αμαρτία και η δυνατή λόγχη της δικαιοσύνης άπραγη σπάζει. Όπλισε την με κουρέλια και ένα άχυρο πυγμαλιου θα την τρυπήσει.

cyrus said...

Ελληνίδα, 103 στην έκδοση της Μονής Βατοπεδίου, ή του Λιακόπουλου;

Ντέμπι, είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα δεν εφαρμόζεται στην πράξη η περιβόητη διάκριση των εξουσιών. Δικαστές ανεξάρτητοι. μπορεί να υπάρχουν -- δικαιοσύνη, όχι. Η δικαιοσύνη προϋποθέτει θεσμούς που να λειτουργούν. Πούντοι;

Idom, άκουσα τελικά το τραγούδι που θα πει ο Σάκης το Μάιο. Είναι κακοφτιαγμένο, και πολύ κατώτερο από το μέσο όρο του διαγωνισμού.

Περαστικός said...

Το να σε μηνύουν αδίκως και να σε κουβαλάνε στα δικαστήρια ξανά και ξανά επί σειρά ετών μέχρι να βρεις το δίκιο σου, εκ των πραγμάτων δεν είναι δικαιοσύνη.