14.5.06

Ευχαριστώ, μαμά...














16 comments:

Artanis said...

Την τελευταία φωτογραφία απαιτώ να τη βγάλεις!!!!!!!!!!
Σου έχω πει να μη βγάζεις τα οικογενειακά μου στη φόρα!

cyrus said...

Γιατί, ντρέπεσαι όταν σε φιλά η μαμά σου μπροστά στον κόσμο;

Artanis said...

Όχι. Βλέπει ο κόσμος το σπινθηροβόλο βλέμμα μου...

half-blood_phoenix said...

Μια εικόνα χίλιες λέξεις. 14 είκόνες; Ολόκληρο το βιβλίο της ζωής, κεφάλαιο "Η Μητέρα", μας παρουσίασες σήμερα cyrusgeo. Μόνο μία παράληψη. Έπρεπε να βάλεις και μία μαμά με ένα παιδάκι του ανθρώπινου είδους. Ποιό πολύ για λόγους πληρότητας.

cyrus said...

Και τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα;

Άλλωστε, όλοι ζώα είμαστε (ε, με την καλή έννοια).

;-)

ma.beez said...

Εξαιρετικό και μακριά από γλυκανάλατες ή δακρύβρεχτες αναφορές. Η γάτα μοιάζει τόσο πολύ με το Χαμσίνι μου, που στέκεται δίπλα μου, βλέπει τη φωτο και με ευγνωμονεί που δεν την άφησα να γίνει μάνα.

apousia said...

Σταγόνες δροσιάς,βάλσαμο οι φωτογραφίες!
Έξοχες!
Χρόνια πολλά λοιπόν,στις μανούλες όλων των έμβιων όντων!
Καληνύχτα!

Υ.Γ.
Και μη μου ''πειράζεις''την αγαπημένη μου!Εντάξει?

Anonymous said...

Δεν υπάρχει πληρέστερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας από την περίοδο της εγκυμοσύνης,από αυτήν την περιοδο που νοιώθει μέσα στο σώμα της να δημιουργείται και να μεγαλώνει ένα άλλο πλάσμα.
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο,τίποτα ωραιότερο από τα παιδιά.Εχω μεγαλη τρέλλα με αυτά:) Συγχωρείστε με αν φαίνομαι υπερβολική.

Και εγώ περιμενα στο τέλος να δω και μια μαμά από το ανθρώπινο είδος:)

Dormammu said...

Ωραίες φωτογραφίες...!

Π said...

half-blood_phoenix και Regina: Θέλατε φωτογραφία από το ανθρώπινο είδος; η πρώτη σας καλύπτει κατά περίπου 95%.!

Hμείς οι χαμερπείς βιβλιοσκώληκες οφείλομεν τουναντίον να διαμαρτυρηθώμεν εντόνως, επισήμως και χαρτοσεσημασμένως δια την απαίσχυντον μεροληψίαν υπέρ των θηλαστικών εν γένει. Mεμφόμεθα δε ιδιαιτέρως την αχαρακτήριστον συμπεριφοράν των θρασυτάτων δελφινίων, τα οποία κατά παράβασιν πάσης εννοίας δικαίου ου μην αλλά και παντελώς, προκλητικώς και πανηγυρικώς πιστοποιούντα την πανζώως πανθομολογουμένην έπαρσίν των κατέλαβον δύο (2) περιόπτους θέσεις. Δεινόν και θλιβερόν, φευ, το πεπρωμένον ενός τιμίως έρποντος σκώληκος...

cyrus said...

Εγώ για φάλαινα την έβαλα τη δεύτερη. Από σβέρκο ψώνισα;

Π said...

Ως γνωστόν, αι μακροχρόνιοι καταχρήσεις των βιβλιοσκωλήκων ενδέχεται να βλάπτουν την όρασίν των. Πάντως η Wiki λέει ότι υπάρχουν 35 είδη δελφινιών - μεταξύ των οποίων και η όρκα - και, αν κατάλαβα καλά, ορισμένων το κοινό όνομα είναι Tάδε Φάλαινα, γιατί στην πραγματικότητα τα δελφίνια είναι είδη φάλαινας: «The order Cetacea contains just over eighty species, divided into two suborders, Mysticeti (baleen whales) and Odontoceti (toothed whales, which includes dolphins and porpoises).» Mήπως στη δεύτερη φωτό είναι αυτό που αγγλικά λέγεται porpoise (φώκαινα); Όποιος ξέρει ας μας διαφωτίσει γιατί με την υγρασία δεν τα πάω καλά.

Mantalena Parianos said...

Θηλαστικό να 'ναι, κι ότι να 'ναι!
:-Ρ

Debby said...

Περιττό να σου πω ότι είναι όλες μία και μία!

cyrus said...

@regina: Υπάρχουν κι άλλες παραλείψεις -- άλογα, ας πούμε, δεν έβαλα, και δεν ξέρω αν η artanis θα με συγχωρέσει ποτέ γι' αυτό. Αλλά πόσες φωτογραφίες να ανεβάσω, ο άνθρωπος;

Και όσο για την ανθρώπινη μητέρα, δεν θα μπορούσα να βάλω μόνο μία. Σκέψου το -- τι θα ήταν; Λευκή; Μαύρη; Μελαψή; Ανατολίτισσα; Απωανατολίτισσα; Ερυθρόδερμη; Εσκιμώα; (κ.λπ. κ.λπ.)

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Επιστρέφω στην γκρίνια.

cyberdustz said...

Αλλά πόσες φωτογραφίες να ανεβάσω, ο άνθρωπος;
Μία μόνον φωτογραφία να έβαζες αρκούσε. Αυτό με τις καμηλοπαρδάλεις είναι πολύ πρωτότυπη και τα λέει όλα. Άραγε να πρόκειται για φιλί όπως το εννοούμε εμείς οι άνθρωποι? Πάντως κάτι το τρυφερό πρέπει να είναι, για να το απολαμβάνει το μικρό τόσο.